Gå till sökfältet
Gå till sidans huvudinnehåll
Gå till tillgänglighetsredogörelsen
Forskning.fi
Menu
Suomeksi
På svenska
In English
Ingångssida
Sökning
Vetenskaps- och innovationspolitik
Vetenskaps- och forskningsnyheter
På svenska
- 5 results
Publikationer
218
Utlysningar
0
Beviljade finansiering
15
Personer
0
Data
5
Infrastrukturer
0
Organisationer
0
Projekt
5
Projekt -
5
sökresultat
Gå till sökresultaten
Begränsa sökning
Resultaten visas 1 - 5 / 5
10
50
100
resultat / per sida
Vilka uppgifter om projekten finns i tjänsten?
Projektets namn
Organisation
Startår
SPC Sourdough in Nordic style
bread
Helsingfors universitet
2022
“Improvement of
bread
sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
Helsingfors universitet
2020
Designing Oat Sourdough for improved
bread
flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
Helsingfors universitet
2021
Ice-structuring proteins from wheat brans to improve frozen dough/
bread
quality
Helsingfors universitet
2022
Salt in
bread
making
Helsingfors universitet
1980
SPC Sourdough in Nordic style
bread
2022
“Improvement of
bread
sensory and nutritional properties via sourdough optimization"
2020
Designing Oat Sourdough for improved
bread
flavor and texture (Lantmännen Research Foundation)
2021
Ice-structuring proteins from wheat brans to improve frozen dough/
bread
quality
2022
Salt in
bread
making
1980
Föregående
1
Nästa
Resultaten visas 1 - 5 / 5
Sida 1
Sort