undefined

Structural Features of Hydrolyzable Tannins Determine Their Ability to Form Insoluble Complexes with Bovine Serum Albumin

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

M. T. Engström, J. Arvola, S. Nenonen, V. T. J. Virtanen, M. M. Leppä, P. Tähtinen, J.-P. Salminen

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Engström Marica

Leppä Milla

Arvola Joona

Salminen Juha-Pekka

Tähtinen Petri

Virtanen Valtteri

Wahlroos Saara

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

67

Nummer

24

Sidor

6798-6808

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Farmaci; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.9b02188

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja