undefined

Low-FODMAP vs regular rye bread in irritable bowel syndrome: Randomized SmartPill (R) study

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Pirkola, Laura; Laatikainen, Reijo; Loponen, Jussi; Hongisto, Sanna-Maria; Hillila, Markku; Nuora, Anu; Yang, Baoru; Linderborg, Kaisa M.; Freese, Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Nuora Anu

Yang Baoru

Linderborg Kaisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

World Journal of Gastroenterology

Volym

24

Nummer

11

Sidor

1259-1268

Publikationsforum

69224

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Taiwan

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.3748/wjg.v24.i11.1259

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja