undefined

Low-FODMAP vs regular rye bread in irritable bowel syndrome: Randomized SmartPill (R) study

Publiceringsår

2018

Upphovspersoner

Pirkola, Laura; Laatikainen, Reijo; Loponen, Jussi; Hongisto, Sanna-Maria; Hillila, Markku; Nuora, Anu; Yang, Baoru; Linderborg, Kaisa M.; Freese, Riitta

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Hillila Markku

Freese Riitta

Åbo universitet

Nuora Anu

Yang Baoru

Linderborg Kaisa

Helsingfors universitetssjukhus

Hillila Markku

Freese Riitta

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

World Journal of Gastroenterology

Volym

24

Nummer

11

Sidor

1259-1268

Publikationsforum

69224

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Taiwan

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.3748/wjg.v24.i11.1259

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja