Dietary carbohydrate quantity and quality in relation to obesity: A pooled analysis of three Finnish population-based studies
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Kaartinen, Niina E.; Knekt, Paul; Kanerva, Noora Karoliina; Valsta, Liisa M.; Eriksson, Johan Gunnar; Rissanen, Harri; Jaaskelainen, Tuija; Männistö, Satu
Organisationer och upphovspersoner
Institutet för hälsa och välfärd
Rissanen Harri
Eriksson Johan G.
Valsta Liisa M.
Kaartinen Niina E.
Kanerva Noora
Knekt Paul
Männistö Satu
Jääskeläinen Tuija
Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde
Eriksson Johan Gunnar
Kanerva Noora Karoliina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
44
Nummer
4
Sidor
385-393
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1177/1403494815622860
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja