undefined

Dietary carbohydrate quantity and quality in relation to obesity: A pooled analysis of three Finnish population-based studies

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Kaartinen, Niina E.; Knekt, Paul; Kanerva, Noora Karoliina; Valsta, Liisa M.; Eriksson, Johan Gunnar; Rissanen, Harri; Jaaskelainen, Tuija; Männistö, Satu

Organisationer och upphovspersoner

Institutet för hälsa och välfärd

Rissanen Harri

Eriksson Johan G.

Valsta Liisa M.

Kaartinen Niina E.

Kanerva Noora

Knekt Paul

Männistö Satu

Jääskeläinen Tuija

Helsingfors universitet

Eriksson Johan Gunnar

Kanerva Noora Karoliina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

44

Nummer

4

Sidor

385-393

Publikationsforum

66804

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1177/1403494815622860

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja