undefined

Distribution and characteristics of Campylobacter spp. in turkeys at slaughter

Publiceringsår

2026

Upphovspersoner

Blomvall, Laura; Kivistö, Rauni; Jaakkonen, Anniina; Olkkola, Satu; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Jaakkonen Anniina

Blomvall Laura

Fredriksson-Ahomaa Maria

Kivistö Rauni

Olkkola Satu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Microbiology

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

134

Artikelnummer

104938

Publikationsforum

56257

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2025.104938

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja