undefined

EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Capozzi, Vittorio; Yang, Baoru; He, Wenjia; Liu, Shuxun; Luan, Chunguang; Grieco, Francesco

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Bioscience

Förläggare

Elsevier

Volym

64

Artikelnummer

105793

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fbio.2024.105793

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja