EDITORIAL: Microbial diversity, microbial resources and the quality/safety of fermented beverages
Publiceringsår
2025
Upphovspersoner
Capozzi, Vittorio; Yang, Baoru; He, Wenjia; Liu, Shuxun; Luan, Chunguang; Grieco, Francesco
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Yang Baoru
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fbio.2024.105793
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja