undefined

Ultrasonication-assisted enzymatic bioprocessing as a green method for valorizing oat hulls

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Zhou Ying, Tian Ye, Beltrame Gabriele, Laaksonen Oskar, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Beltrame Gabriele

Laaksonen Oskar

Tian Ye

Zhou Ying

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Förläggare

Elsevier

Volym

426

Artikelnummer

136658

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.136658

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja