Aroma characteristics of volatile compounds brought by variations in microbes in winemaking
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Liu Shuxun, Lou Ying, Li Yixian, Zhao Yan, Laaksonen Oskar, Li Ping, Zhang Jiaojiao, Battino Maurizio, Yang Baoru, Gu Qing
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
420
Artikelnummer
136075
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2023.136075
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja