undefined

Aroma characteristics of volatile compounds brought by variations in microbes in winemaking

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Liu Shuxun, Lou Ying, Li Yixian, Zhao Yan, Laaksonen Oskar, Li Ping, Zhang Jiaojiao, Battino Maurizio, Yang Baoru, Gu Qing

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Förläggare

Elsevier

Volym

420

Artikelnummer

136075

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.136075

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja