Ethylene treatment promotes umami taste-active amino acids accumulation of Torreya grandis nuts post-harvest by comparative chemical and transcript analyses
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Zhang Zuying, Chen Wenchao, Tao Liu, Wei Xixing, Gao Lingling, Gao Yadi, Suo Jinwei, Yu Weiwu, Hu Yuanyuan, Yang Baoru, Jiang Huifeng, Farag Mohamed A, Wu Jiasheng, Song Lili
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Yang Baoru
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
408
Artikelnummer
135214
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2022.135214
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja