undefined

Combined Use of Schizosaccharomyces pombe and a Lachancea thermotolerans Strain with a High Malic Acid Consumption Ability for Wine Production

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Vicente Javier, Kelanne Niina, Navascués Eva, Calderón Fernando, Santos Antonio, Marquina Domingo, Yang Baoru, Benito Santiago

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kelanne Niina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

MDPI AG

Volym

9

Nummer

2

Artikelnummer

165

Publikationsforum

89840

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/fermentation9020165

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja