Martini 3 Coarse-Grained Force Field for Carbohydrates
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Grünewald Fabian, Punt Mats H., Jefferys Elizabeth E., Vainikka Petteri A., König Melanie, Virtanen Valtteri, Meyer Travis A., Pezeshkian Weria, Gormley Adam J., Karonen Maarit, Sansom Mark S.P., Souza Paulo C.T., Marrink Siewert J.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.jctc.2c00757
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja