undefined

Aromatic Characteristics of Passion Fruit Wines Measured by E-Nose, GC-Quadrupole MS, GC-Orbitrap-MS and Sensory Evaluation

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Liu Ruojin, Liu Yaran, Zhu Yuxuan, Kortesniemi Maaria, Zhu Baoqing, Li Hehe

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Kortesniemi Maaria

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Förläggare

MDPI

Volym

11

Nummer

23

Artikelnummer

3789

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övrig naturvetenskap; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods11233789

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja