undefined

Tissue-Specific Content of Polyunsaturated Fatty Acids in (n-3) Deficiency State of Rats

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Kulkarni Amruta, Zhao Ai, Yang Baoru, Zhang Yumei, Linderborg Kaisa M.

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Kulkarni Amruta

Yang Baoru

Linderborg Kaisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Foods

Förläggare

MDPI

Volym

11

Nummer

2

Artikelnummer

208

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Biomedicinska vetenskaper

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods11020208

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja