Antimicrobial activity of cyanidin-3-O-glucoside–lauric acid ester against Staphylococcus aureus and Escherichia coli
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Li Lili, Zhou Ping, Wang Yidi, Pan Ying, Chen Min, Tian Ye, Zhou Hua, Yang Baoru, Meng Hecheng, Zheng Jie
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Volym
383
Artikelnummer
132410
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2022.132410
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja