undefined

Antimicrobial activity of cyanidin-3-O-glucoside–lauric acid ester against Staphylococcus aureus and Escherichia coli

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Li Lili, Zhou Ping, Wang Yidi, Pan Ying, Chen Min, Tian Ye, Zhou Hua, Yang Baoru, Meng Hecheng, Zheng Jie

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Tian Ye

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Food Chemistry

Förläggare

Elsevier

Volym

383

Artikelnummer

132410

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2022.132410

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja