undefined

Impact of malolactic fermentation with Lactobacillus plantarum on volatile compounds of sea buckthorn juice

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Markkinen Niko, Laaksonen Oskar, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Markkinen Niko

Laaksonen Oskar

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Springer

Volym

247

Nummer

3

Publikationsforum

55659

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00217-020-03660-3

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja