Impact of malolactic fermentation with Lactobacillus plantarum on volatile compounds of sea buckthorn juice
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Markkinen Niko, Laaksonen Oskar, Yang Baoru
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
247
Nummer
3
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Övrig naturvetenskap; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s00217-020-03660-3
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja