undefined

Influence of genetic background, growth latitude and bagging treatment on phenolic compounds in fruits of commercial cultivars and wild types of apples (Malus sp.)

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Li Yajing, Sun Hongxia, Li Jindong, Qin Shu, Niu Zimian, Xiongwu Qiao Xiongwu, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Springer

Volym

247

Sidor

1149-1165

Publikationsforum

55659

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00217-021-03695-0

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja