undefined

Influence of enzymatic treatment on the chemical composition of lingonberry (Vaccinium vitis-idaea) juice

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Marsol-Vall Alexis, Kelanne Niina, Nuutinen Antti, Yang Baoru, Laaksonen Oskar

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kelanne Niina

Laaksonen Oskar

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

339

Artikelnummer

128052

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2020.128052

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja