Effects of Low-Energy Electron Beam (LEEB) Treatment on Physicochemical Attributes of Black Pepper and Coriander
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Kotilainen Heidi, Meneses Nicolas, Laaksonen Oskar, Yang Baoru
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Samlingsverk
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A3 Del av bok eller annat samlingsverkPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review
Förläggare
Sidor
79-100
ISBN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Teknisk kemi, kemisk processteknik; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/B978-0-08-100596-5.23013-8
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja