Composition and evolution of oligomeric proanthocyanidin–malvidin glycoside adducts in commercial red wines
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Laitila Juuso
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Laitila Juuso
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
340
Artikelnummer
127905
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2020.127905
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja