undefined

Health promoting properties and sensory characteristics of phytochemicals in berries and leaves of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides)

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Ma Xueying, Yang Wei, Kallio Heikki, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kallio Heikki

Yang Wei

Ma Xueying

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Taylor & Francis

Publikationsforum

54224

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1080/10408398.2020.1869921

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja