undefined

Postprandial effects and metabolism of acylated anthocyanins originating from purple potatoes

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Jokioja Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Jokioja Johanna

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Vetenskaplig

UKM:s publikationstyp

G5 Artikelavhandling

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

University of Turku

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja