Comparison of Volatile Composition between Alcoholic Bilberry Beverages Fermented with Non- Saccharomyces Yeasts and Dynamic Changes in Volatile Compounds during Fermentation
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Liu Shuxun, Laaksonen Oskar, Marsol-Vall Alexis, Zhu Baoqing, Yang Baoru
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
68
Nummer
11
Sidor
3626-3637
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.jafc.0c01050
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja