undefined

Comparison of Volatile Composition between Alcoholic Bilberry Beverages Fermented with Non- Saccharomyces Yeasts and Dynamic Changes in Volatile Compounds during Fermentation

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Liu Shuxun, Laaksonen Oskar, Marsol-Vall Alexis, Zhu Baoqing, Yang Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Marsol Alexis

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Liu Shuxun

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

68

Nummer

11

Sidor

3626-3637

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.0c01050

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja