Pumpkin oil addition and encapsulation process as methods to improve oxidative stability of fish oil
Publiceringsår
2020
Upphovspersoner
Ogrodowska D., Laaksonen O., Tańska M., Konopka I., Linderborg K.
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
124
Artikelnummer
109142
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ingen information
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övrig teknik och teknologi
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.lwt.2020.109142
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja