undefined

Pumpkin oil addition and encapsulation process as methods to improve oxidative stability of fish oil

Publiceringsår

2020

Upphovspersoner

Ogrodowska D., Laaksonen O., Tańska M., Konopka I., Linderborg K.

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Linderborg Kaisa

Laaksonen Oskar

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

124

Artikelnummer

109142

Publikationsforum

62813

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övrig teknik och teknologi

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.lwt.2020.109142

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja