undefined

Effect of Lactobacillus acidophilus, Oenococcus oeni, and Lactobacillus brevis on Composition of Bog Bilberry Juice

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Chen YQ, Ouyang XY, Laaksonen O, Liu XY, Shao Y, Zhao HF, Zhang BL, Zhu BQ

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Laaksonen Oskar

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Förläggare

Foods

Volym

8

Nummer

10

Artikelnummer

430

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods8100430

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja