undefined

Anthocyanin copigmentation and color attributes of bog bilberry syrup wine during bottle aging: Effect of tannic acid and gallic acid extracted from Chinese gallnut

Publiceringsår

2019

Upphovspersoner

Shuxun Liu, Siyu Li, Guo Lin, Niko Markkinen, Hangyu Yang, Baoqing Zhu, Bolin Zhang

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Markkinen Niko

Liu Shuxun

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

43

Nummer

8

Publikationsforum

60442

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ingen information

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1111/jfpp.14041

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja