Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef
Publiceringsår
2017
Upphovspersoner
Säde, Elina Johanna; Penttinen, Katri; Björkroth, Katri Johanna; Hultman, Jenni Johanna
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
62
Sidor
147–152
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fm.2016.10.004
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja