undefined

Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef

Publiceringsår

2017

Upphovspersoner

Säde, Elina Johanna; Penttinen, Katri; Björkroth, Katri Johanna; Hultman, Jenni Johanna

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Säde Elina Johanna

Hultman Jenni Johanna

Björkroth Katri Johanna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

62

Sidor

147–152

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2016.10.004

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja