Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue
Publiceringsår
2013
Upphovspersoner
Fooladi Erik, Hopia Anu
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Hopia Anu Inkeri
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
Annan artikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Medicinsk bioteknologi
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja