undefined

Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue

Publiceringsår

2013

Upphovspersoner

Fooladi Erik, Hopia Anu

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Hopia Anu Inkeri

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

Annan artikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

B1 Inlägg i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Flavour

Förläggare

Flavour

Volym

2

Nummer

6

Sidor

6-9

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Medicinsk bioteknologi

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Okänd

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja