undefined

Stability of Hydroxycinnamic Acid Derivatives, Flavonol Glycosides, and Anthocyanins in Black Currant Juice

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Leenamaija Mäkilä, Oskar Laaksonen, Aino-Liisa Alanne, Maaria Kortesniemi, Heikki Kallio, Baoru Yang

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Kallio Heikki

Mäkilä Leenamaija

Kortesniemi Maaria

Laaksonen Oskar

Alanne Aino

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

64

Nummer

22

Sidor

4584-4598

Publikationsforum

59498

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1021/acs.jafc.6b01005

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja