Stability of Hydroxycinnamic Acid Derivatives, Flavonol Glycosides, and Anthocyanins in Black Currant Juice
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Leenamaija Mäkilä, Oskar Laaksonen, Aino-Liisa Alanne, Maaria Kortesniemi, Heikki Kallio, Baoru Yang
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Yang Baoru
Kallio Heikki
Mäkilä Leenamaija
Kortesniemi Maaria
Laaksonen Oskar
Alanne Aino
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Förläggare
Volym
64
Nummer
22
Sidor
4584-4598
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1021/acs.jafc.6b01005
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja