undefined

Extraction and purification of anthocyanins from purple-fleshed potato

Publiceringsår

2016

Upphovspersoner

Heinonen J, Farahmandazad H, Vuorinen A, Kallio H, Yang BR, Sainio T

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Vuorinen Anssi

Yang Baoru

Kallio Heikki

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

99

Sidor

136-146

Publikationsforum

56243

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fbp.2016.05.004

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja