Extraction and purification of anthocyanins from purple-fleshed potato
Publiceringsår
2016
Upphovspersoner
Heinonen J, Farahmandazad H, Vuorinen A, Kallio H, Yang BR, Sainio T
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
99
Sidor
136-146
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fbp.2016.05.004
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja