undefined

Consumption of polyunsaturated fat improves the saturated fatty acid-mediated impairment of HDL antioxidant potential

Publiceringsår

2015

Upphovspersoner

Cedo, Lidia;Metso, Jari;Santos, David;Luis Sanchez-Quesada, Jose;Julve, Josep;Garcia-Leon, Annabel;Mora-Brugues, Josefina;Jauhiainen, Matti;Blanco-Vaca, Francisco

Organisationer och upphovspersoner

Institutet för hälsa och välfärd

Metso Jari

Jauhiainen Matti

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

59

Nummer

10

Sidor

1987-1996

Publikationsforum

71173

Publikationsforumsnivå

3

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1002/mnfr.201500336

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja