Consumption of polyunsaturated fat improves the saturated fatty acid-mediated impairment of HDL antioxidant potential
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Cedo, Lidia;Metso, Jari;Santos, David;Luis Sanchez-Quesada, Jose;Julve, Josep;Garcia-Leon, Annabel;Mora-Brugues, Josefina;Jauhiainen, Matti;Blanco-Vaca, Francisco
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Volym
59
Nummer
10
Sidor
1987-1996
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1002/mnfr.201500336
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja