Food and nutrient intake among workers with different shift systems.
Publiceringsår
2015
Upphovspersoner
Katri Hemiö;Puttonen S;Katriina Viitasalo;Härmä M;Markku Peltonen;Jaana Lindström
Organisationer och upphovspersoner
Arbetshälsoinstitutet
Puttonen Sampsa
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Nummer
7
Artikelnummer
doi: 10.1136/oemed-2014-102624
Sidor
513-520
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
3
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object]
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Okänd
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja