undefined

Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue

Publiceringsår

2012

Upphovspersoner

Erik Fooladi;Anu Hopia

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Anu Hopia

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En översiktsartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Flavour

Volym

2

Sidor

6.syys

Publikationsforum

75882

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Okänd

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Okänd

DOI

10.1186/2044-7248-2-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja