Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue
Publiceringsår
2012
Upphovspersoner
Erik Fooladi;Anu Hopia
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Anu Hopia
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En översiktsartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A2 Översiktsartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Okänd
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Okänd
DOI
10.1186/2044-7248-2-6
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja