undefined

Nutritional and health benefits of a partial substitution of red and processed meat with non-soy legumes:a 6-week randomized controlled trial in healthy working-age men

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Bäck, Sari; Paivarinta, Essi; Pellinen, Tiina; Itkonen, Suvi T.; Lehtovirta, Mikko; Erkkola, Maijaliisa; Kaartinen, Niina E.; Männistö, Satu; Pajari, Anne-Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Paivarinta Essi

Erkkola Maijaliisa

Lehtovirta Mikko

Bäck Sari

Itkonen Suvi T.

Pellinen Tiina

Helsingfors universitetssjukhus

Pajari Anne-Maria

Paivarinta Essi

Erkkola Maijaliisa

Lehtovirta Mikko

Bäck Sari

Itkonen Suvi T.

Pellinen Tiina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

European Journal of Nutrition

Volym

64

Nummer

6

Artikelnummer

259

Publikationsforum

55763

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s00394-025-03783-x

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja