Old, new, or borrowed – the role of familiarity and cross-cultural recipe integration in the liking and choices of fish products
Publiceringsår
2025
Upphovspersoner
Logrén, Nora; Pohjanheimo, Terhi; Sandell, Mari; Hopia, Anu
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Sandell Mari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
133
Artikelnummer
105631
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
DOI
10.1016/j.foodqual.2025.105631
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja