undefined

Old, new, or borrowed – the role of familiarity and cross-cultural recipe integration in the liking and choices of fish products

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Logrén, Nora; Pohjanheimo, Terhi; Sandell, Mari; Hopia, Anu

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Hopia Anu

Sandell Mari

Logren Nora

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Volym

133

Artikelnummer

105631

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Kemi; Övriga jordbruksvetenskaper

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Ja

DOI

10.1016/j.foodqual.2025.105631

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja