undefined

Exploring the lack of liking for faba bean ingredients with different sensory profiles

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Tuccillo Fabio, Lampi Anna-Maija, Katina Kati, Sandell Mari

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Sandell Mari

Helsingfors universitet

Lampi AM

Tuccillo F

Katina K

Sandell M

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Quality and Preference

Förläggare

Elsevier

Volym

118

Artikelnummer

105198

Sidor

105198

Publikationsforum

56259

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodqual.2024.105198

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja