Exploring the lack of liking for faba bean ingredients with different sensory profiles
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Tuccillo Fabio, Lampi Anna-Maija, Katina Kati, Sandell Mari
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Sandell Mari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Förläggare
Volym
118
Artikelnummer
105198
Sidor
105198
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodqual.2024.105198
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja