Diets are part of solving health and environmental challenges : new nutrition recommendations support sustainability transition
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Kaartinen, Niina; Paalanen, Laura; Bäck, Sari; Kortetmäki, Teea; Lamminen, Marjukka; Maukonen, Mirkka; Männistö, Satu; Sares-Jäske, Laura; Selänniemi, Marjatta; Kaljonen, Minna; Pajari, Anne-Maria
Organisationer och upphovspersoner
Institutet för hälsa och välfärd
Paalanen Laura
Sares-Jäske Laura
Maukonen Mirkka
Kaartinen Niina
Männistö Satu
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
Kollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderad
UKM:s publikationstyp
D4 Publicerad utvecklings- eller forskningsrapport eller -utredningPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Förläggare
Nummer
1/2024
Sidor
4 s.
ISSN
ISBN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljövetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Ja
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja