undefined

The impact of adhering to a more plant-based menu on food waste at Finnish early childhood education and care centres

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Silvennoinen, Kirsi; Nisonen, Sampsa; Kettunen, Marita; Kostensalo, Joel; Raulio, Susanna; Niinistö, Sari; Meinilä, Jelena; Vepsäläinen, Henna; Korkalo, Liisa; Erkkola, Maijaliisa; Forma, Leena; Virtanen, Suvi M.; Saarinen, Merja;

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Vepsäläinen Henna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Tammerfors universitet

Meinilä Jelena

Forma Leena Orcid -palvelun logo

Virtanen Suvi M.

Naturresursinstitutet

Kostensalo Joel Orcid -palvelun logo

Nisonen Sampsa

Silvennoinen Kirsi

Kettunen Marita

Saarinen Merja

Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde

Vepsäläinen Henna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Erkkola Maijaliisa

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

British Food Journal

Publikationsforum

52664

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Nyckelord

[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1108/BFJ-09-2024-0981

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja