Visible hygienic quality of broiler chicken carcasses and the impact on quality of a change to post-mortem inspection
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Törmä, Kristiina; Kaukonen, Eija; Lundén, Janne; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Laukkanen-Ninios, Riikka
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Kaukonen Eija
Lundén Janne
Törmä Kristiina
Fredriksson-Ahomaa Maria
Laukkanen-Ninios Riikka
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
156
Artikelnummer
110120
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodcont.2023.110120
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja