undefined

Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Päivärinta Essi

Itkonen Suvi T.

Institutet för hälsa och välfärd

Tapanainen Heli

Valsta Liisa M.

Maukonen Mirkka

Kaartinen Niina E.

Männistö Satu

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Public Health Nutrition

Volym

26

Nummer

2

Sidor

303–314

Publikationsforum

65743

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S1368980022002440

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja