Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu
Organisationer och upphovspersoner
Institutet för hälsa och välfärd
Tapanainen Heli
Valsta Liisa M.
Maukonen Mirkka
Kaartinen Niina E.
Männistö Satu
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
26
Nummer
2
Sidor
303–314
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1017/S1368980022002440
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja