undefined

Partial replacement of red and processed meat with legumes : a modelling study of the impact on nutrient intakes and nutrient adequacy on the population level

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Kaartinen, Niina E.; Tapanainen, Heli; Maukonen, Mirkka; Päivärinta, Essi; Valsta, Liisa; Itkonen, Suvi T.; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu

Organisationer och upphovspersoner

Institutet för hälsa och välfärd

Tapanainen Heli

Valsta Liisa M.

Maukonen Mirkka

Kaartinen Niina E.

Männistö Satu

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Päivärinta Essi

Itkonen Suvi T.

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Public Health Nutrition

Volym

26

Nummer

2

Sidor

303–314

Publikationsforum

65743

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1017/S1368980022002440

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja