undefined

Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024

Publiceringsår

2024

Upphovspersoner

Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi A.; Virtanen, Suvi

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Meinilä Jelena

Rautavirta Kaija

Erkkola Maijaliisa

Helsingfors universitetssjukhus

Meinilä Jelena

Rautavirta Kaija

Erkkola Maijaliisa

Publikationstyp

Publikationsform

Separat verk

Målgrupp

Facklig

Kollegialt utvärderad

Inte kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

D5 Yrkesinriktad bok

Publikationskanalens uppgifter

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Nej

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Publiceringsland

Finland

Förlagets internationalitet

Inhemsk

Språk

finska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja