Kestävää terveyttä ruoasta – kansalliset ravitsemussuositukset 2024
Publiceringsår
2024
Upphovspersoner
Erkkola, Maijaliisa; Schwab, Ursula; Jyväkorpi, Satu; Katajajuuri, Juha-Matti; Manninen, Marjaana; Meinilä, Jelena; Männistö, Satu; Rautavirta, Kaija; Saarinen, Merja; Virtanen, Kirsi A.; Virtanen, Suvi
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Separat verk
Målgrupp
Facklig
Kollegialt utvärderad
Inte kollegialt utvärderad
UKM:s publikationstyp
D5 Yrkesinriktad bokPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Förläggare
Volym
2024
Nummer
10
ISSN
Publikationsforum
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Nej
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap
Publiceringsland
Finland
Förlagets internationalitet
Inhemsk
Språk
finska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja