Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes
Publiceringsår
2025
Upphovspersoner
Kovanen, Immi; Kyttä, Venla; Kårlund, Anna; Pajari, Anne-Maria; Tuomisto, Hanna; Saarinen, Merja; Kolehmainen, Marjukka
Organisationer och upphovspersoner
Åbo universitet
Kårlund Anna
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Moderpublikationens namn
Volym
30
Sidor
462-476
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöbioteknologi; Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Tyskland
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1007/s11367-024-02407-6
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja