undefined

Advancing methods for comparative nutritional LCA of milk and plant-based milk substitutes

Publiceringsår

2025

Upphovspersoner

Kovanen, Immi; Kyttä, Venla; Kårlund, Anna; Pajari, Anne-Maria; Tuomisto, Hanna; Saarinen, Merja; Kolehmainen, Marjukka

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Tuomisto Hanna

Saarinen Merja

Kyttä Venla Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Pajari Anne-Maria

Tuomisto Hanna

Östra Finlands universitet

Kårlund Anna

Kolehmainen Jaana Marjukka Orcid -palvelun logo

Åbo universitet

Kårlund Anna

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

30

Sidor

462-476

Publikationsforum

58582

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöbioteknologi; Djursvetenskap, mjölkproduktlära; Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap; Hälsovetenskap; Folkhälsovetenskap, miljö och arbetshälsa; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Tyskland

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1007/s11367-024-02407-6

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja