Comparison of phenolic composition and sensory quality among pear beverages made using Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii
Publiceringsår
2023
Upphovspersoner
He, Wenjia; Tian, Ye; Liu, Shuxun; Vaateri, Laura; Ma, Xueying; Haikonen, Tuuli; Yang, Baoru; Laaksonen, Oskar
Organisationer och upphovspersoner
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Förläggare
Volym
422
Artikelnummer
136184
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Nederländerna
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.foodchem.2023.136184
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja