undefined

Comparison of phenolic composition and sensory quality among pear beverages made using Saccharomyces cerevisiae and Torulaspora delbrueckii

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

He, Wenjia; Tian, Ye; Liu, Shuxun; Vaateri, Laura; Ma, Xueying; Haikonen, Tuuli; Yang, Baoru; Laaksonen, Oskar

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

Liu Shuxun

He Wenjia

Ma Xueying

Tian Ye

Naturresursinstitutet

Haikonen Tuuli Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Elsevier

Volym

422

Artikelnummer

136184

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Jordbruksvetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Nederländerna

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2023.136184

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja