undefined

Nudging Finnish Adults into Replacing Red Meat with Plant-Based Protein via Presenting Foods as Dish of the Day and Altering the Dish Sequence

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Nykänen, Esa Pekka; Hoppu, Ulla; Löyttyniemi, Eliisa; Sandell, Mari

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Löyttyniemi Eliisa

Nykänen Esa-Pekka

Hoppu Ulla

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Nutrients

Volym

14

Nummer

19

Artikelnummer

3973

Publikationsforum

77023

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/nu14193973

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja