Nudging Finnish Adults into Replacing Red Meat with Plant-Based Protein via Presenting Foods as Dish of the Day and Altering the Dish Sequence
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Nykänen, Esa Pekka; Hoppu, Ulla; Löyttyniemi, Eliisa; Sandell, Mari
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Sandell Mari
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Övriga jordbruksvetenskaper; Hälsovetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Schweiz
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.3390/nu14193973
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja