undefined

Phenolic compound profiles in Finnish apple (Malus × domestica Borkh.) juices and ciders fermented with Saccharomyces cerevisiae and Schizosaccharomyces pombe strains

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

He, Wenjia; Laaksonen, Oskar; Tian, Ye; Heinonen, Maarit; Bitz, Lidija; Yang, Baoru

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Yang Baoru

Laaksonen Oskar

He Wenjia

Tian Ye

Naturresursinstitutet

Bitz Lidija Orcid -palvelun logo

Heinonen Maarit Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Volym

373

Artikelnummer

131437

Sidor

12 p.

Publikationsforum

56253

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Jordbruksbioteknologi; Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.foodchem.2021.131437

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja