undefined

Simple ways to improve nutrient content and health profile in different types of foodservice products

Publiceringsår

2023

Upphovspersoner

Junkkari, Terhi; Hopia, Anu; Paakki, Maija; Mattila, Saila; Arjanne, Leena; Kantola, Maija; Luomala, Harri

Organisationer och upphovspersoner

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Arjanne Leena

Junkkari Terhi Orcid -palvelun logo

Åbo universitet

Hopia Anu

Paakki Maija

Mattila Saila

Junkkari Terhi Aulikki

Vasa universitet

Luomala Harri Tuomas Orcid -palvelun logo

Kantola Maija Sofia Katariina

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Förläggare

Taylor & Francis

Publikationsforum

70956

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övrig teknik och teknologi; Företagsekonomi; Miljövetenskap; Biokemi, cell- och molekylärbiologi

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenta staterna (USA)

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1080/15378020.2023.2298626

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja