undefined

Managing food allergy:GA(2)LEN guideline 2022

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

GA2LEN Food Allergy Guideline Grp; Muraro, Antonella; de Silva, Debra; Halken, Susanne; Worm, Margitta; Khaleva, Ekaterina; Arasi, Stefania; Dunn-Galvin, Audrey; Nwaru, Bright; De Jong, Nicolette W.; Del Rio, Pablo Rodriguez; Turner, Paul J.; Smith, Pete; Begin, Philippe; Angier, Elizabeth; Arshad, Hasan; Ballmer-Weber, Barbara; Beyer, Kirsten; Bindslev-Jensen, Carsten; Cianferoni, Antonella
Visa mer

Organisationer och upphovspersoner

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

World Allergy Organization journal

Volym

15

Nummer

9

Artikelnummer

100687

Publikationsforum

76657

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY NC ND

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.waojou.2022.100687

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja