Managing food allergy:GA(2)LEN guideline 2022
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
GA2LEN Food Allergy Guideline Grp; Muraro, Antonella; de Silva, Debra; Halken, Susanne; Worm, Margitta; Khaleva, Ekaterina; Arasi, Stefania; Dunn-Galvin, Audrey; Nwaru, Bright; De Jong, Nicolette W.; Del Rio, Pablo Rodriguez; Turner, Paul J.; Smith, Pete; Begin, Philippe; Angier, Elizabeth; Arshad, Hasan; Ballmer-Weber, Barbara; Beyer, Kirsten; Bindslev-Jensen, Carsten; Cianferoni, Antonella
Visa merOrganisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Makela Mika
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
15
Nummer
9
Artikelnummer
100687
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY NC ND
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Allmänmedicin, inre medicin och annan klinisk medicin
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.waojou.2022.100687
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja