Incorporation of novel foods in European diets can reduce global warming potential, water use and land use by over 80%
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Mazac, Rachel; Meinilä, Jelena; Korkalo, Liisa; Järviö, Natasha; Jalava, Mika; Tuomisto, Hanna L.
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitetssjukhus
Tuomisto Hanna
Meinilä Jelena
Korkalo Liisa
Järviö Natasha
Mazac Rachel
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal/Serie
Moderpublikationens namn
Volym
3
Nummer
4
Sidor
286-293
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
1
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Nej
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Miljöteknik; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1038/s43016-022-00489-9
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja