undefined

Incorporation of novel foods in European diets can reduce global warming potential, water use and land use by over 80%

Publiceringsår

2022

Upphovspersoner

Mazac, Rachel; Meinilä, Jelena; Korkalo, Liisa; Järviö, Natasha; Jalava, Mika; Tuomisto, Hanna L.

Organisationer och upphovspersoner

Naturresursinstitutet

Tuomisto Hanna Orcid -palvelun logo

Aalto-universitetet

Jalava Mika Orcid -palvelun logo

Helsingfors universitet

Tuomisto Hanna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Järviö Natasha

Mazac Rachel

Helsingfors universitetssjukhus

Tuomisto Hanna

Meinilä Jelena

Korkalo Liisa

Järviö Natasha

Mazac Rachel

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal/Serie

Nature food

Moderpublikationens namn

Nature food

Volym

3

Nummer

4

Sidor

286-293

Publikationsforum

88889

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Nej

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Miljöteknik; Övriga jordbruksvetenskaper; Miljövetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1038/s43016-022-00489-9

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja