Making food decisions together: Physiological and affective underpinnings of relinquishing preferences and reaching decisions
Publiceringsår
2022
Upphovspersoner
Stevanovic, Melisa; Tuhkanen, Samuel; Järvensivu, Milla; Koskinen, Emmi; Lindholm, Camilla; Paananen, Jenny; Savander, Enikö; Valkeapää, Taina; Valkiaranta, Kaisa
Organisationer och upphovspersoner
Helsingforsregionens universitetscentralsjukhus specialupptagningsområde
Lindholm Camilla
Koskinen Emmi
Savander Eniko
Paananen Jenny
Stevanovic Melisa
Jarvensivu Milla
Tuhkanen Samuel
Valkeapaa Taina
Helsingfors universitet
Lindholm Camilla
Koskinen Emmi
Savander Eniko
Paananen Jenny
Stevanovic Melisa
Jarvensivu Milla
Tuhkanen Samuel
Valkeapaa Taina
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Helt öppen publikationskanal
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Publiceringsavgift för öppen tillgång €
571
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Psykologi; Övriga samhällsvetenskaper; Sociologi; Språkvetenskaper
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenta staterna (USA)
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Nej
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1177/21582440221078010
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja