undefined

Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Osemwowa, Etinosa; Omoruyi, Iyekhoetin Matthew; Kurittu, Paula; Heikinheimo, Annamari; Fredriksson-Ahomaa, Maria

Organisationer och upphovspersoner

Helsingfors universitet

Heikinheimo Annamari

Osemwowa Etinosa

Fredriksson-Ahomaa Maria

Kurittu Paula

Livsmedelsverket

Heikinheimo Annamari Orcid -palvelun logo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Moderpublikationens namn

Food Microbiology

Volym

100

Artikelnummer

103860

Publikationsforum

56257

Publikationsforumsnivå

2

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Delvis öppen publikationskanal

Licens för förläggarens version

CC BY

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Växtbiologi, mikrobiologi, virologi; Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Förenade kungariket

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Ja

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.1016/j.fm.2021.103860

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja