Bacterial quality and safety of raw beef: A comparison between Finland and Nigeria
Publiceringsår
2021
Upphovspersoner
Osemwowa, Etinosa; Omoruyi, Iyekhoetin Matthew; Kurittu, Paula; Heikinheimo, Annamari; Fredriksson-Ahomaa, Maria
Organisationer och upphovspersoner
Helsingfors universitet
Heikinheimo Annamari
Osemwowa Etinosa
Fredriksson-Ahomaa Maria
Kurittu Paula
Publikationstyp
Publikationsform
Artikel
Moderpublikationens typ
Tidning
Artikelstyp
En originalartikel
Målgrupp
VetenskapligKollegialt utvärderad
Kollegialt utvärderadUKM:s publikationstyp
A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskriftPublikationskanalens uppgifter
Journal
Moderpublikationens namn
Volym
100
Artikelnummer
103860
ISSN
Publikationsforum
Publikationsforumsnivå
2
Öppen tillgång
Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst
Ja
Öppen tillgång till publikationskanalen
Delvis öppen publikationskanal
Licens för förläggarens version
CC BY
Parallellsparad
Ja
Parallellagringens licens
CC BY
Övriga uppgifter
Vetenskapsområden
Veterinärvetenskap; Övriga jordbruksvetenskaper; Växtbiologi, mikrobiologi, virologi
Nyckelord
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Publiceringsland
Förenade kungariket
Förlagets internationalitet
Internationell
Språk
engelska
Internationell sampublikation
Ja
Sampublikation med ett företag
Nej
DOI
10.1016/j.fm.2021.103860
Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling
Ja