undefined

The Individual Differences in the Perception of Oral Chemesthesis Are Linked to Taste Sensitivity

Publiceringsår

2021

Upphovspersoner

Roukka, Sulo; Puputti, Sari; Aisala, Heikki; Hoppu, Ulla; Seppä, Laila; Sandell, Mari A.

Organisationer och upphovspersoner

Åbo universitet

Aisala Heikki

Sandell Mari

Puputti Sari

Hoppu Ulla

Helsingfors universitet

Seppä Laila

Sandell Mari A.

Roukka Sulo

Publikationstyp

Publikationsform

Artikel

Moderpublikationens typ

Tidning

Artikelstyp

En originalartikel

Målgrupp

Vetenskaplig

Kollegialt utvärderad

Kollegialt utvärderad

UKM:s publikationstyp

A1 Originalartikel i en vetenskaplig tidskrift

Publikationskanalens uppgifter

Journal

Foods

Moderpublikationens namn

Foods

Volym

10

Nummer

11

Artikelnummer

2730

Publikationsforum

85072

Publikationsforumsnivå

1

Öppen tillgång

Öppen tillgänglighet i förläggarens tjänst

Ja

Öppen tillgång till publikationskanalen

Helt öppen publikationskanal

Parallellsparad

Ja

Parallellagringens licens

CC BY

Övriga uppgifter

Vetenskapsområden

Övriga jordbruksvetenskaper; Biokemi, cell- och molekylärbiologi; Hälsovetenskap

Nyckelord

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Publiceringsland

Schweiz

Förlagets internationalitet

Internationell

Språk

engelska

Internationell sampublikation

Nej

Sampublikation med ett företag

Nej

DOI

10.3390/foods10112730

Publikationen ingår i undervisnings- och kulturministeriets datainsamling

Ja